Regiobijeenkomst Apeldoorn e.o.

Woensdag 10 mei ’23 van 15.00 – 16.00 uur in Apeldoorn

Als directeur wil je met je leerkrachten in gesprek over hun pedagogisch didactische vaardigheden, maar de vraag is: Hoe doe je dat?

Woensdag 10 mei van 15.00 – 16.00 uur presenteren wij in Apeldoorn graag de mogelijkheden die De 4 sleutels voor een effectieve les u kunnen bieden om de onderwijskwaliteit van de leerkrachten binnen uw school te helpen verbeteren. Anja de Munnik Bakker van vso De Zonnehoek is ook aanwezig, zij heeft al ervaring opgedaan met De 4 sleutels voor een effectieve les. Zij vertelt u er graag over.

Wij denken dat het gebruik van checklists en kijkwijzers niet de juiste weg is om professionalisering bij leerkrachten in gang te zetten. Dát doe je namelijk door het geven van goede feedback en coaching, oftewel het goede gesprek! Inmiddels hebben teams op veel scholen de compacte training gevolgd, ook bij u in de omgeving.

Maak kennis met een nóg effectievere manier voor structurele instructieverbetering.

Meld u aan via e-mail voor deze kosteloze presentatie bij u in de regio

 

Wat krijgt u mee?

Tijdens de bijeenkomst neemt Theo Wildeboer (trainer) u, samen met andere schoolleiders uit uw regio, mee in de unieke mogelijkheden van de 4 sleutels en de bijbehorende Reflectiebox Instructiegedrag. Aansluitend hoort u de ervaringen van een schoolleider uit uw regio. U krijgt relevante informatie, er is gelegenheid voor discussie en vragen en om de materialen te bekijken.
 

De voordelen van de Training Reflectiebox Instructiegedrag!

  • U zet het didactisch handelen ‘op de radar’ binnen uw school;
  • Met de Training Reflectiebox Instructiegedrag maakt u een mooie professionaliseringsslag;
  • U leert reflectieve nagesprekken te voeren n.a.v. een lesobservatie. U ondersteunt uw leerkrachten bij het verhogen van de effectiviteit van de lessen;
  • Werken met de Reflectiebox Instructiegedrag helpt u uit de spagaat van ontwikkelingsgericht versus beoordelingsgericht begeleiden;
  • Met de teamworkshop neemt u het team mee en is het niet alleen top-down;
  • Met een beperkt budget kunt u iets geweldigs neerzetten. Enorme besparing, u zit niet vast aan jaarlijkse onderhoudskosten.

U meldt zich aan via: info@deviersleutels.nl.

Wij hopen u te ontmoeten op woensdag 10 mei ’23 in Apeldoorn, locatie vso De Zonnehoek!

Meer informatie