Skip to content

Trainingen en workshops

Jouw school begint met de Training Reflectiebox Instructiegedrag. Daarin leren jullie wat de 4 belangrijkste pijlers van instructiegedrag zijn, hoe deze bijdragen aan effectief lesgeven én hoe je een reflectieve dialoog voert. Daarnaast bieden we de geaccrediteerde leergang Leidinggeven aan instructiespecialisten aan, waarbij je wetenschappelijke verdieping krijgt. Wil je nog beter worden in het nagesprek? Volg dan de verdiepingsworkshop De 4 sleutels voor een effectieve les.

Volg de training
Reflectiebox Instructiegedrag

Voor directie en team hebben we een compacte training rond het instructiegedrag en het ontwikkelingsgerichte nagesprek daarover. Je kunt de kennis en vaardigheden borgen met het additionele onderhoudsprogramma.

Meer verdieping nodig?

Volg de Leergang Leidinggeven aan instructiespecialisten. Deze leergang omvat zowel de teamworkshop als de training Reflectiebox Instructiegedrag. Deze leergang is gecertificeerd voor het Schoolleidersregister (Thema Toekomstgericht onderwijs).

Verdiepingsworkshop
De 4 sleutels

Hoe kun je een lastig nagesprek tot een goed einde brengen? Deze verdiepingsworkshop helpt je om je verder te bekwamen in de reflectieve dialoog. De workshop is inclusief het boek Crucial Conversations.

Bijbehorende materialen

onze-diensten-training-bestel-extra-materialen

Bestel (extra) materialen

Wil je extra materiaal bestellen voor jouw school? Dat kan, in onze webshop bieden we onder andere de Tipkaarten instructie, het boek Slim! De 4 sleutels voor een effectieve les, het Teamspel, de Sfeerbeelden Bekwaamheidsniveaus, de Strategiekaarten Rekenen, de Lesfasenkaarten DIM, de Reflectiebox Webapplicatie en de Instructie Selfcam.

Heb je vragen?

We helpen je graag