Skip to content

Trainingen en workshops

Jouw school begint met de Training Reflectiebox Instructiegedrag. Daarin leren jullie wat de 4 belangrijkste pijlers van instructiegedrag zijn, hoe deze bijdragen aan effectief lesgeven én hoe je een reflectieve dialoog voert. Wil de De 4 sleutels voor een effectieve les een extra boost geven binnen jouw school? Boek dan één van de workshops. Voor elk van de 4 sleutels is een workshop ontwikkeld.

Volg de training
Reflectiebox Instructiegedrag

Voor directie en team hebben we een compacte training rond het instructiegedrag en het ontwikkelingsgerichte nagesprek daarover. Je kunt de kennis en vaardigheden borgen met het additionele onderhoudsprogramma.

Train-the-Trainer programma voor besturen

Ben jij beleidsmedewerker onderwijs, kwaliteitsadviseur of leerkrachtcoach? Dan wil je misschien wel ‘jouw’ directeuren, bouwcoördinatoren en/of intern begeleiders trainen in het toepassen van De vier sleutels voor een effectieve les op hun eigen school.

Workshops bij
De 4 sleutels

Bij elk van de vier sleutels is een workshop ontwikkeld. Deze workshops kunt u inzetten om de manier van werken te borgen en actueel te houden. Zo zet u het instructiegedrag blijvend op de kaart op uw school.

Bijbehorende materialen

materialen

Bestel (extra) materialen

Wil je extra materiaal bestellen voor jouw school? Dat kan, in onze webshop bieden we onder andere de Tipkaarten instructie, het boek Slim! De 4 sleutels voor een effectieve les, het Teamspel, de Sfeerbeelden Bekwaamheidsniveaus, de Strategiekaarten Rekenen, de Lesfasenkaarten DIM, de Reflectiebox Webapplicatie en de Instructie Selfcam.

Heb je vragen?

We helpen je graag