Toegang tot de Filmbank

Om toegang te krijgen logt u rechts op de pagina in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Heeft u nog geen toegangscode? Neem dan contact op: info@deviersleutels.nl.

De Filmbank

De filmbank heeft tot doel u lesopnames in handen te geven waarmee u op uw school elementen van de 4 sleutels in teamverband kunt bespreken.

Want zou het niet mooi zijn wanneer u rond de vier sleutels ook lesopnames met ‘good practice’ kunt bekijken? Met De 4 sleutel Filmbank krijgt u filmpjes in handen die een goed idee geven hoe bepaalde deelaspecten rond de sleutels in een les zichtbaar gemaakt kunnen worden. Ideaal wanneer u bijvoorbeeld als directeur ‘good practice’ met leerkrachten wilt bespreken (‘kijk, dit bedoel ik’).

De 4 sleutel filmbank wordt regelmatig uitgebreid en vernieuwd.

Met de filmbank maakt u kennis met het gebruik van video best-practices. Bovendien kunt u de filmbank inzetten als opstap naar het zelf filmen van lessen door eigen leerkrachten, maar ook om bijvoorbeeld de 4 sleutels tweemaal per jaar tijdens een bijeenkomst op te opfrissen?

Ondersteuning nodig?

U kunt het gebruik van de filmbank natuurlijk ook eerst bespreken met één van de trainers.

Eén jaar gratis voor cursisten

Eén jaar gratis als u de Training Reflectiebox Instructiegedrag hebt gevolgd! Komt u in aanmerking voor een jaar gratis gebruik van de filmbank en wilt u een toegangscode? Neem dan contact op: info@deviersleutels.nl.

Privacy

De filmbank is strikt voor persoonlijk en intern schoolgebruik. Het is i.v.m. privacy niet toegestaan de lesopnames te kopiëren of anderszins te verspreiden.

De lesopnames in de filmbank

De lesopnames zijn ingedeeld volgens de vier sleutels. Voor alle sleutels zijn er lesopnames aanwezig.