Strategie kaarten

Linkedin

Strategie kaarten Rekenen

De strategiekaarten zijn bedoeld voor het basis- en speciaal onderwijs en kunnen worden ingezet van groep 3 tot en met 8. Ze zijn steeds op dezelfde manier opgebouwd en zijn op kleur ingedeeld, zodat snel zichtbaar is over welk rekendomein de kaart gaat. De kaarten zijn gemaakt en uitgetest door ervaren leerkrachten.

De kaarten zijn op het digibord en/of geprint makkelijk te gebruiken bij elke rekenmethode. De school van de auteur gebruikt de kaarten bij de methode Wereld in Getallen. Deze collectie strategiekaarten is ontwikkeld op basis van De 4 sleutels voor een effectieve les.

Lees verder over de Strategiekaarten, over voordelen voor jouw en je klas, hoe je ze gebruikt, toepassing in je rekenles, voorbeelden van het DIM model en de kaarten en over de auteur.

Bestellen?

Kies de strategiekaart(en) die u wilt hebben. De kaarten zijn per stuk en als (voordelige) set te bestellen. Doe de kaarten van uw keuze in de winkelmand, is uw set compleet? Reken hem dan af en u ontvangt de kaarten binnen enkele minuten in uw mailbox.

Complete sets

Losse kaarten

Strategiekaarten Rekenen – Getalbegrip

Strategiekaarten Rekenen – Optellen & Aftrekken

Strategiekaarten Rekenen – Vermenigvuldigen & Delen