Reflectiebox Instructiegedrag

Linkedin

Reflectiebox Instructiegedrag©

Elke les effectief met de 4 sleutels!
Praktische tool voor lesvoorbereiding en reflectie.

Met de Reflectiebox Instructiegedrag maakt uw team kennis met de 4 sleutels en leert deze toe te passen. En als leidinggevende kunt u aan de hand van de Gesprekskaart met de leerkracht in gesprek over wat er écht toe doet: Het lesgeven.

Heeft u al een instrument? Dan gebruikt u de Reflectiebox om leerkrachten zich te laten voorbereiden op de jaarlijkse meting en om de kwaliteit van de lessen te verhogen.

Inhoud Reflectiebox Instructiegedrag

De Reflectiebox Instructiegedrag bevat de volgende materialen:

 • 20 Zelfreflectiekaarten (1 per leerkracht)
 • 2 Gesprekskaarten (1 per leidinggevende)
 • Sfeerbeelden bekwaamheidsniveau (1 set)
 • Reflectiekwadrant Leerkracht (1 kopieerblad)
 • Reflectiekwadrant Team (1 kopieerblad)
 • Handleiding
 • Training & Leergang

  De Reflectiebox Instructiegedrag kunt u niet los aanschaffen, u krijgt hem in combinatie met de training en/of leergang:

  Training Reflectiebox instructiegedrag

  Om effectief aan de slag te gaan met de Reflectiebox Instructiegedrag hebben wij een compact, maar compleet pakket samengesteld. Dit pakket bestaat o.a. uit een teamtraining, een verdiepend college en een praktische training voor leidinggevenden. Lees meer of download de folder.

  Leergang Leidinggeven aan instructiespecialisten

  De leergang voor schoolleiders Leidinggeven aan instructiespecialisten sluit aan bij het thema Toekomstgericht onderwijs van het Schoolleidersregister en is opgezet rondom het succesvol implementeren van de Reflectiebox Instructiegedrag. Lees meer of download de brochure.

  Contact

  Voor meer informatie over de training of de leergang kunt u contact opnemen met Theo Wildeboer via: theo@deviersleutels.nl of 06 – 11 28 78 71.